Aalbessen-crumble

9
60 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de boter in stukjes. Doe ze in een schaal met de bloem, het amandelpoeder, de suiker en een snuifje zout. Kneed met de vingers tot een kruimelig mengsel . Zet 30 minuten in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180° C.
  • 3 Vet kleine ovenschaaltjes in met boter en bestrooi met suiker. Maak de bessen schoon, spoel ze en dep ze goed droog.
  • 4 Verdeel de bessen over de bakvormpjes en bestrooi met de crumble. Zet ±20 minuten in de oven. Laat even afkoelen en serveer warm.

Aalbessen-crumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Rodebessenchutney
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met marshmallows
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Taart met verse kaas en kleine rode vruchten
35 min
Bekijk recept