Salade met gebakken spruitjes en dadelchutney

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de dadelchutney. Verwarm de olijfolie in een sauspan en doe er de dadels en de sherryazijn bij. Voeg er een scheutje water aan toe en laat 10 minuten stoven tot een dikke saus.
  • 2 Stoom of kook de aardappelen 5 minuten en de spruiten 2 minuten. Bak het spek aan in een pan. Zet het vuur lager, doe er de uienringen bij en fruit ze glazig. Voeg er de aardappelen en spruiten aan toe en bak ze mooi goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal van het vuur en meng er de veldsla door. Serveer met de dadelchutney.

Salade met gebakken spruitjes en dadelchutney is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vijgen-dadelchutney
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-dadelchutney
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Dadelchutney
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kokos- En Dadelchutney
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept