Luxe tagliatelle met kreeft en courgette

6
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de courgetten en snij ze met een mandoline in dunne sliertjes. Spoel de zeekraal en stoof kort aan in een scheutje olie.
  • 2 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water. Giet af.
  • 3 Snipper de sjalot en knoflook en fruit aan in een beetje olijfolie. Voeg de ricotta en room toe. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de courgettelinten toe en laat even op een zacht vuurtje garen, voeg de uitgelekte pasta toe.
  • 4 Haal het kreeftenvlees uit het karkas en snij het in stukken. Breek ook de poten en haal er het vlees uit.
  • 5 Verdeel de pasta over diepe borden, leg er de stukken kreeft op, werk af met zeekraal en rode shiso.

Luxe tagliatelle met kreeft en courgette is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept