Lamsnootje met kruidensalade en honingsaus

6
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pluk de kruiden (behalve de rozemarijn) van de steeltjes en meng ze in een grote kom. Maak een vinaigrette met de maïsolie en dragonazijn. Kruid met peper en zout en zet koel weg.
  • 2 Bak het lamsnootje in boter, kruid met peper en zout. Haal het uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie. Maak de aanbakresten los met de lamsfond. Voeg de balsamicoazijn, rozemarijn en honing toe. Laat even inkoken.
  • 3 Snij het vlees in plakken. Meng de salade met de vinaigrette. Verdeel de salade en het vlees over borden. Werk af met de saus.
  • 4 Wil je het lam als hoofdgerecht serveren, geef er dan gebakken krieltjes bij
  • 5 Vinea Crianza 2010, Cigales, Spanje

Lamsnootje met kruidensalade en honingsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Ingepakt lamsnootje
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsnootje Met Dragon
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet Met Verse Geitenkaas
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet Met Verse Geitenkaas
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept