1 Maak eerst de jelly. Week de gelatineblaadjes in koud water. Halveer de passievruchten en haal het vruchtvlees eruit. Verwarm de helft van het vruchtvlees en los er de goed uitgeknepen gelatine in op. Voeg vervolgens de rest van de passievruchten toe. Meng goed en stort uit in de vorm. Laat 5 uur afkoelen in de koelkast.
2 Mix de mango fijn in de keukenrobot. Verwarm 3 dl van de mangopuree samen met het citroensap en de suiker. Haal van het vuur als de suiker is opgelost. Week de gelatine in koud water, knijp ze goed uit en los ze op in het mangomengsel. Roer het mengsel door de rest van de mangopuree en laat afkoelen. Klopt de room halfstijf en spatel 'm door het mangomengsel.
3 Haal de vorm met de opgesteven jelly uit de koelkast. Stort het mangomengsel erop en laat opstijven in de koelkast.
4 Maak een coulis door 100 g mangoblokjes fijn te mixen. Neem de vorm uit koelkast, zet de taartschotel erop en keer om. Giet wat coulis over de bavarois en versier met verse munt.
Bavarois met mango en passievrucht is een recept van Libelle Lekker