Chocolademoelleux (2)

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de hele eieren met de dooier en de suiker tot een luchtige witte massa.
  • 2 Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Spatel er de helft van het eimengsel door. Doe dan de chocoladecrème bij het resterende eimengsel. Zeef de bloem en spatel ze door het beslag.
  • 3 Beboter 6 ovenschaaltjes en bestuif ze met bloem. Verdeel er het beslag over. Zet, afhankelijk van de grootte van de vormpjes, 10 à 12 minuten in de oven.
  • 4 Ontvorm de moelleux en bestuif ze met poedersuiker. Eventueel kun je ze ook in de vormpjes serveren. Werk af met wat verse frambozen en serveer meteen.

Chocolademoelleux (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux zonder bloem
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux met vanille-ijs
60 min Nagerecht
Bekijk recept