Havermout pannenkoeken

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de havermout tot meel. Meng met de bloem, melk, eieren, honing, zout en kaneel. Laat het beslag een kwartiertje rusten.
  • 2 Bak 16 dikke pannenkoeken van het beslag in een pan met boter of olie. Je kunt ze warm houden in de oven, voorverwarmd op 75°C.
  • 3 Rooster de noten zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag. Snij de bananen in plakjes en spoel de frambozen.
  • 4 Serveer 4 pannenkoekjes per persoon op een stapeltje, en werk af met plakjes banaan, frambozen en geroosterde nootjes. Giet er naar smaak ahornsiroop over.

Havermout pannenkoeken is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept