Pasta met vier kazen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Smelt de boter in een grote kookpot. Voeg de bloem toe en roer stevig, laat de bloem een minuutje meebakken in de pan en blus met de wijn. Blijf stevig roeren en voeg de room en mascarpone toe. Laat inkoken tot sausdikte.
  • 3 Neem de saus van het vuur en roer er de geraspte pecorino in stukjes door. Breng op smaak met peper.
  • 4 Giet de tagliatelle af, laat uitlekken en roer ‘m door de kaassaus.
  • 5 Verdeel over vier borden en werk af met parmezaanschilfers en de rest van de gorgonzola. Serveer meteen.

Pasta met vier kazen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept