Rolgebak met abrikozen

8
38 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Klop de eieren met de suiker wit-schuimig. Zeef de bloem en spatel ze door het deeg. Stort het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de biscuit ! min. in de oven. Draai de biscuit om op een keukenhanddoek of bakpapier en laat afkoelen.
  • 2 Bestrijk de biscuit met een flinke laag confituur en rol stevig op. Bestrijk ook de buitenkant van de biscuit met confituur.
  • 3 Doe de grove suiker in een schaal en rol het gebak erdoor. Laat even rusten en serveer.

Rolgebak met abrikozen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Rolgebak met choco
Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerd rolgebak
60 min Nagerecht
Bekijk recept