2 Verwarm de oven voor op 180°C.Hak de amandelen, hazelnoten en pinda’s grof. Meng in een grote kom met de havermout, chiazaad, pompoenpitten en kokosschilfers. Roer er de appelmoes door.
3 Spreid uit over 2 met bakpapier beklede bakplaten. Zet 20 tot 25 minuten in de oven. Roer om de 6 tot 7 minuten alles goed om. Haal uit de oven en laat afkoelen. Voeg de goji-, inca-n en moerbessen toe aan de granola.
4 Snij met een gekarteld mes de watermeloen in plakken van ongeveer 1,5 cm. Steek er vormpjes uit.
5 Snij de granaatappel doormidden. Haal de pitten eruit door er met de achterkant van een mes op de kloppen. Voeg ze bij de watermeloen.
6 Zet een mengkom 5 minuten in de diepvries. Giet het waterige deel van de kokosroom weg. Klop de kokosroom op met 2 eetlepels vanillesuiker in de koude mengkom.
7 Doe de watermeloen en de granaatappelpitjes in schaaltjes. Bestrooi met de granola en werk af met een lepel kokosroom.
Fruitsla met kokosroom en granola is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade