Fruitsla met kokosroom en granola

6
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de kokosroom een nacht in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C.Hak de amandelen, hazelnoten en pinda’s grof. Meng in een grote kom met de havermout, chiazaad, pompoenpitten en kokosschilfers. Roer er de appelmoes door.
  • 3 Spreid uit over 2 met bakpapier beklede bakplaten. Zet 20 tot 25 minuten in de oven. Roer om de 6 tot 7 minuten alles goed om. Haal uit de oven en laat afkoelen. Voeg de goji-, inca-n en moerbessen toe aan de granola.
  • 4 Snij met een gekarteld mes de watermeloen in plakken van ongeveer 1,5 cm. Steek er vormpjes uit.
  • 5 Snij de granaatappel doormidden. Haal de pitten eruit door er met de achterkant van een mes op de kloppen. Voeg ze bij de watermeloen.
  • 6 Zet een mengkom 5 minuten in de diepvries. Giet het waterige deel van de kokosroom weg. Klop de kokosroom op met 2 eetlepels vanillesuiker in de koude mengkom.
  • 7 Doe de watermeloen en de granaatappelpitjes in schaaltjes. Bestrooi met de granola en werk af met een lepel kokosroom.

Fruitsla met kokosroom en granola is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Zelfgemaakte granola
Snack
Bekijk recept
Hangop met notengranola en vers fruit
40 min-
Bekijk recept
Homemade granola
70 min-
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante sesamkoekjes
35 min Snack
Bekijk recept
Fruitsla met amandelgelei
35 min Nagerecht
Bekijk recept