Knolseldersalade met bresaola en mosterd

8
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en rasp de knolselder. Besprenkel met citroensap. Pel de ui, snij ‘m in reepjes. Snij de augurken in plakjes.
  • 2 Meng de knolselder, ui en augurkjes met de yoghurt. Kruid met peper en zout.
  • 3 Verdeel de seldersalade over de glaasjes, doe er enkele toefjes mosterd bovenop.
  • 4 Vouw van elk plakje bresaola een bloemetje, werk er de glaasjes mee af.

Knolseldersalade met bresaola en mosterd is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Knolseldersalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Toast knolseldersalade en ham
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolseldersalade met appel
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kotelet met knolseldersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept