Avocadopuree met tomaat en feta

8
15 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de basilicumblaadjes in een vijzel, kruid met zout, giet er een scheutje olijfolie en de helft van het citroensap bij. Stamp fijn tot een saus.
  • 2 Verwijder de schil van de avocado’s, haal de pit eruit. Doe het vruchtvlees met de rest van het citroensap in een bord, kruid met peper en zout en plet met een vork tot een puree.
  • 3 Halveer de gedroogde tomaatjes. Vul de glaasjes met avocadopuree en leg er enkele gedroogde tomaatjes op. Verkruimel er de feta over en besprenkel met het basilicumsausje. Werk af met rucola en serveer meteen.

Avocadopuree met tomaat en feta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde burrito met kruidig gehakt en guacamole
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoep
35 min
Bekijk recept
Chili-avocadodip met garnalen
15 min-
Bekijk recept