Varkensgebraad met champignons

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de champignons in stukjes en bak ze aan in boter. Kruid met peper en zout. Spoel de peren, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes. Doe samen met de reepjes pancetta, rozijnen en gehakte walnoten bij de champignons. Roerbak kort.
  • 2 Snij het vlees open tot 1 grote lap. Leg ¾ van de vulling in het midden. Rol op en maak vast met keukentouw. Stop er de salie tussen.
  • 3 Leg de rollade in een beboterde ovenschaal. Verdeel er de rest van de vulling rond. Leg er extra vlokjes boter bij en bak 40 minuten in de oven.
  • 4 Haal het vlees uit de oven. Laat rusten onder aluminiumfolie. Laat de kalfsfond inkoken met de Noilly Prat en voeg de groene peperbolletjes toe. Bind de saus met sausbinder. Snij het vlees in plakken.

Varkensgebraad met champignons is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept