Aspergequiche met lente-uien

4
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 erwarm de oven voor op 180°C. Vet een taartvorm in met boter of bekleed 'm met bakpapier. Leg het deeg in de vorm, duw de randen lichtjes aan en rol overtollig deeg af met de deegroller. Leg een vel bakpapier op de bodem, doe er een steunvulling in en bak het deeg 15 minuten blind voor. Verwijder het bakpapier met de steunvulling.
  • 2 Schil de asperges, breek het houtachtige uiteinde eraf. Spoel de lente-uitjes, maak ze schoon. Stoom ze, samen met de asperges in hun geheel beetgaar.
  • 3 Hak de peterselie fijn. Klop de eieren los met de room, parmezaan en peterselie. Kruid met peper en zout.
  • 4 Leg de asperges en de lente-uien afwisselend in de vorm. Overgiet met het eimengsel en bak 30 minuten in de oven, tot het eimengsel voldoende gestold is. 

Aspergequiche met lente-uien is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Aspergequiche
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche met zalm en waterkers
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept