Quiche met wortel, kabeljauw en tijm

4
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt 2 eetlepels boter in een pannetje. Vet de taartvormpjes in met gesmolten boter en bekleed ze met een vierkantje filodeeg - het deeg mag een beetje over de vorm hangen. Bestrijk lichtjes met gesmolten boter en leg er een tweede laag filodeeg in. Herhaal nog een keer zodat je drie laagjes filodeeg krijgt.
  • 2 Schil de wortelen, snij ze in blokjes. Stoom ze beetgaar. Rist de blaadjes van de takjes tijm en meng met de wortelen.
  • 3 Dep de vis goed droog. Kruid 'm met peper en zout. Klop de eieren los met de lightroom, kruid met peper en zout.
  • 4 Doe de wortelen, vis en het eimengsel in de vormpjes, bak 20 minuten in de oven, tot het mengsel goed gestold is. Werk af met wat verse tijm. 

Quiche met wortel, kabeljauw en tijm is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept