Filodriehoekjes met feta en tomaat

12
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt de boter in een pannetje.
  • 2 Verkruimel de feta en meng met de ricotta, knoflook en zongedroogde tomaten. Kruid met peper en zout en roer glad.
  • 3 Snij de vellen filodeeg telkens in 4 lange repen. Leg ze verticaal en schep onder aan elke reep een lepel kaasvulling.
  • 4 Vouw een punt van het deeg schuin over de vulling naar de overliggende lange zijde zodat er een driehoek ontstaat. Vouw die driehoek naar boven en ga door met vouwen tot aan het einde van het deeg. Herhaal met de rest van het deeg en de vulling.
  • 5 Bestrijk de driehoekjes met gesmolten boter. Leg ze op een ingevette bakplaat. Bak ze in 10 tot 15 minuten knapperig en goudgeel. Werk naar smaak af met plukjes verse kervel.

Filodriehoekjes met feta en tomaat is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Filodriehoekjes Met Geitenkaas En Pistache
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Filodriehoekjes met geitenkaas en pistache
0 min
Bekijk recept
Kaashapjes met rundvlees
50 min
Bekijk recept