Kippenblokjes met tomaat en farfalle

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Snij de lente-ui in ringen. Maak de peultjes schoon. 
  • 2 Snij de kipfilet in reepjes en bak ze goudbruin in een wokpan met antiaanbaklaag. Kruid met peper en zout en het vijfkruidenpoeder. Voeg de peultjes toe en roerbak verder. Voeg degember, mosterd en kokosmelk toe. Laat nog even verder garen.
  • 3 Rooster de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.
  • 4 Schep de pasta door de kip. Verdeel er de tomatenblokjes en de lente-ui over. Werk af met cashewnoten.

Kippenblokjes met tomaat en farfalle is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippenblokjes met champignons en dragon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kip op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenblokjes met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees
Bijgerecht
Bekijk recept