Kipkoekjes met quinoa

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de koriander fijn. Pel en rasp de sjalot. Meng het gehakt met de sjalot, 1 el olijfolie, de koriander, de kruiden, peper en zout. Rol met vochtige handen platte koekjes van het gehaktmengsel. Zet koel weg.
  • 2 Spoel de quinoa met koud water tot het water helder is. Laat uitlekken. Kook in 10 tot 15 minuten gaar in de groentebouillon, of volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Maak de groenten schoon. Ontpit de tomaten en snij in blokjes. Schil en halveer de komkommer, verwijder de pitjes en snij in blokjes. Snij de lente-uitjes fijn.
  • 4 Meng de quinoa met de tomaten, komkommer, peterselie en koriander. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
  • 5 Bestrijk de kipkoekjes met olijfolie en rooster ze goudbruin. Besprenkel met citroensap. Serveer met de quinoasalade.

Kipkoekjes met quinoa is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept

Aardappel- Kipkoekjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept