Wittechocoladetaartjes met frambozen

5
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter de vormpjes. Bekleed ze met kruimeldeeg. Bedek met bakpapier en vul tot de rand met een steunvulling. Zet 10 min. in de oven.
  • 2 Haal de taartjes uit de oven, verwijder het bakpapier en de steunvulling. Verlaag de oventemperatuur tot 150°C.
  • 3 Breng de room aan de kook en neem de pan van het vuur. Smelt er de witte chocolade in en klop er vervolgens de eidooier door.
  • 4 Giet de vulling in de vormpjes en bak 10 minuten in de oven. Laat de taartjes opstijven in de koelkast.
  • 5 Werk de taartjes af met wittechocoladeschilfers en frambozen. Bestrooi met poedersuiker en serveer.

Wittechocoladetaartjes met frambozen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept