Filet pur met selder, tomaat en puree

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water. Pel de ui en snipper hem fijn. Maak de selder schoon en snij in heel fijne blokjes. Spoel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
  • 2 Stoof de ui en selder glazig in boter. Blus met de groentebouillon en laat op een zacht vuurtje stoven. Voeg als de selder zacht is de tomatenblokjes en oregano toe. Kruid met peper en zout.
  • 3 Bak de biefstuk volgens de gewenste cuisson in wat boter, kruid met peper en zout.
  • 4 Giet de aardappelen af, laat even uitdampen, stamp ze fijn en maak de puree aan met 50 g boter, de melk en nootmuskaat. Breng verder op smaak met peper en zout.
  • 5 Serveer de filet pur met de seldertomatenmengeling en de puree.

Filet pur met selder, tomaat en puree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept