Mosselen met pastis en venkel

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de mosselen goed met stromend water. Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel de venkel en snij in stukken.
  • 2 Verhit olijfolie in een mosselpot en fruit er de knoflook en ui in. Doe er de venkel en de mosselen bij en blus met de pastis. Laat afgedekt op hoog vuur koken tot de mosselen open gaan. Schud goed op. Kruid met peper en zout.
  • 3 Werk de mosselen af met dille of gesnipperd venkelgroen. Serveer met frietjes.

Mosselen met pastis en venkel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept