1 Week de gelatine in koud water. Doe het vanillestokje met 1/3 van het merg in een pan met de room. Voeg 4 el suiker toe en laat 10 minuten zachtjes koken.
2 Haal de pan van het vuur en haal het stokje eruit. Knijp de gelatine uit en los 'm op in de room. Giet in een kom en laat afkoelen. Roer om tot het mengsel lobbig wordt.
3 Meng de yoghurt met de room en verdeel over vier glaasjes. Zet 2 uur koel weg.
4 Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk elk vel brickdeeg dun met aalbessengelei en rol strak op. Leg op een bakplaat met bakpapier. Bak 7 minuten, tot het deeg goudbruin is. Laat afkoelen en bestuif met poedersuiker.
5 Snij de meloen in stukken en mix fijn met het limoensap, de rest van het vanillemerg en 1 el suiker. Verdeel over de yoghurtcrème en werk af met frambozen, munt en een brickrolletje.
Meloen-yoghurtcrème met brickrolletje is een recept van Libelle Lekker