Sinaas-mangojelly met druiven

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de suiker in een pannetje met 50 ml water. Laat koken tot alle suiker opgelost is. Haal van het vuur en laat even afkoelen. Week de gelatine in koud water.
  • 2 Mix het mangovruchtvlees goed fijn. Meng met het sinaasappelsap.
  • 3 Knijp de gelatine uit en los hem op in de siroop. Roer er 3 el van het mango-sinaasmengsel door, en meng vervolgens het gelatinemengsel met de rest van het mango-sinaasmengsel. 
  • 4 Spoel en halveer de druiven. Verdeel het mango-sinaasappelmengsel over vier glaasjes, verdeel er de druiven over en laat 3 uur opstijven in de koelkast.
  • 5 Klop de slagroom stijf. Spoel de sinaasappel en maak met een zestemesje reepjes van de schil. Werk de jelly af met een toef slagroom en wat zeste.

Sinaas-mangojelly met druiven is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Strawberry Crush mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Marokkaanse appeltaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Saffraan-sinaas-appelcakjes
120 min Gebak
Bekijk recept
Sinaas-chocoladetaart
50 min Nagerecht
Bekijk recept