Macaron bavarois

4
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in koud water. Splits de eieren, klop de dooiers met de suiker en vanillesuiker witschuimig. Klop de eiwitten op in een andere kom. Klop ook de room op. Verkruimel de macarons.
  • 2 Verwarm de melk en los er de gelatine in op, roer goed los. Voeg het dooiermengsel toe en spatel er daarna de room door. Spatel ten slotte de macaronkruimels en de eiwitten door het mengsel.
  • 3 Verdeel de bavarois over glazen en zet 2 uur in de koelkast. 
  • 4 Mix 3/4 van de frambozen met de bloemsuiker tot een coulis, zeef om de pitjes te verwijderen. Schenk net voor het serveren wat frambozencoulis over de bavarois. Werk af met een framboosje. 

Macaron bavarois is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Macaron de Nancy
30 min-
Bekijk recept
Trifle met exotisch fruit en macaron
Nagerecht
Bekijk recept
Soufflé met macarons
35 min
Bekijk recept
Mc Rudolphjes
2 uur-
Bekijk recept