Vispapillot met aardappel in de schil

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen beetgaar in de schil en draai ze dan in aluminiumfolie. Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Spoel en rasp de komkommer voor de saus. Laat 5 min. uitlekken, duw het vocht eruit met de bolle kant van een lepel. Pers de knoflook en meng samen met de yoghurt, komkommer en azijn. Kruid met peper en zout. Schenk er, al roerend, de olijfolie in een straaltje bij. Zet koel weg.
  • 3 Pel de tuinbonen en duw ze uit hun vliesje. Snij de prei in ringen. Hak de kruiden fijn.
  • 4 Leg de vis in het midden van een vel bakpapier. Kruid met peper, zout en gemalen venkelzaadjes. Leg er de tuinbonen, prei en gehakte kruiden op.
  • 5 Vouw de papillot dicht, maar laat bovenaan open. Giet er een scheutje witte wijn in en vouw helemaal dicht. Schuif de papillot en de aardappelen 15 à 20 minuten in de oven.
  • 6 Serveer de papillot met de aardappelen en de saus. Werk af met dille.

Vispapillot met aardappel in de schil is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept

Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispapillot met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vispapillot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispapillot met mosseltjes
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept