Scampipannetje met artisjok en paprika

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de paprika in repen en halveer de artisjokken. Fruit de paprikarepen in 1 el olijfolie tot ze beetgaar zijn.
  • 2 Verdeel de paprikareepjes en de artisjokhelften over de bodem van 4 individuele ovenschaaltjes. Klop de eieren los met de room, breng op smaak met het gerookt paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout.
  • 3 Pel de scampi's, maak ze schoon en laat het staartje eraan. Leg 2 scampi's in elk ovenschoteltje en giet er het eiermengsel op, bestrooi met de gruyère.
  • 4 Zet de ovenschaaltjes 20 minuten in de voorverwarmde oven. Werk af met bieslooksnippers en serveer.

Scampipannetje met artisjok en paprika is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampipannetje, romige saus met mango en kokosmelk
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampipannetje met roomsaus
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-scampipannetje
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd Scampipannetje
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept