Vlinderpasta met boontjes en ham

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Blancheer de boontjes in lichtgezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud water. Pel en snipper de knoflook en de sjalot. Halveer de kerstomaten.
  • 3 Stoof de sjalot en knoflook glazig in olijfolie. Voeg een handvol salieblaadjes toe en schep om. Voeg vervolgens de boontjes, kerstomaten en hamblokjes toe. Kruid naar smaak met wat peper en zout.
  • 4 Giet de pasta af en laat uitlekken. Meng 'm met de groenten, verdeel over vier borden en werk af met salie.

Vlinderpasta met boontjes en ham is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Pasta Olanda
30 min-
Bekijk recept
Lauwwarme tonijnsalade met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met asperges en gerookte kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept