2 Schil de wortelen, snij in dunne plakjes. Maak de paprika's schoon en snij in dunne reepjes. Spoel de prei, snij in fijne ringen. Pel de uien, snij in dunne partjes. Schil de gember, hak fijn. Spoel het citroengras, verwijder het buitenste blad en hak fijn. Schil de mango, snij het vruchtvlees in stukken.
3 Rooster de cashewnoten kort in een gloeiend hete grillpan. Laat afkoelen op een bord. Dep de vis droog, snij in stukken, wentel door olie en kruid met peper en zout. Bak 10 sec. aan beide kanten in de grillpan, leg in een ovenschaal en gaar nog even in de oven.
4 Bak de groenten, gember en citroengras in de pan, voeg wat extra olie toe. Doe er de mango bij en bak even mee.
5 Meng in een kom de groenten met de vis, het limoensap, peper en zout. Doe er het sesamzaad en de cashewnoten bij en roer om. Verdeel over vier schaaltjes en werk af met een plukje scheuten. Serveer meteen.
Salade met gegrilde vis met mango is een recept van Libelle Lekker