Kalfsfilet met Provençaalse groenten

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de venkel en tomaten in grove stukken. Halveer de krieltjes. Pel en snipper de knoflook. Schep de krieltjes, samen met de venkel, de tomaten, de knoflook en de takjes tijm in een grote ovenschaal, en giet er een flinke scheut olijfolie over. Zet de schaal 40 minuten in de warme oven. 
  • 2 Bestrijk het vlees met olijfolie en bestrooi met de Provençaalse kruiden. Gril het vlees aan beide kanten goudbruin in de grillpan of op de barbecue. 
  • 3 Serveer de Provençaalse groenten uit de oven met het gegrilde vlees.

Kalfsfilet met Provençaalse groenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse van kalfsfilet en kwartelei
10 min Snack
Bekijk recept
Tajine van kalfsvlees met artisjokken en erwten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraiseerde kalfsfilet met riesling
Bekijk recept