Zoek
Zalmspiesjes met rijst
4
30 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
8 stukken zalm (ongeveer 70 g elk)
120 g rijst
250 g kerstomaten
1 rode ui
1 paksoi
2 lente-uien
1 citroen
2 el bladpeterselie (gehakte)
4 el maanzaden
1 el sesamolie
1 kl sojasaus
olijfolie
Bereiding
1
Steek de zalm op satéspiesjes. Wentel door de maanzaadjes. Pel de rode ui, spoel de lente-ui en snipper ze. Spoel en halveer de tomaatjes.
2
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Spoel de paksoi en snij in repen. Roerbak ze in een mengeling van de sesamolie en sojasaus.
3
Bak de spiesjes heel kort in wat olie, op de kanten die met maanzaadjes bedekt zijn. De zalm moet nog rosé zijn vanbinnen.
4
Meng de gekookte rijst met de lente-ui, rode ui, peterselie en tomaatjes. Serveer met de zalmspiesjes en de paksoi.
Zalmspiesjes met rijst is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met cherrytomaatjes en pesto
8 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse zalm-broodspiesjes
20 min -
Bekijk recept
Gegrilde zalmspiesjes
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspiesjes In Tequilla Met Limoenmayonaise
30-60 min -
Bekijk recept