Citroenpasta met krokante kalfslapjes

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit. Pel en snipper de knoflook en sjalot. Snij de tomaten, zonder de pitjes, in grove blokjes. Spoel de spinazie.
  • 2 Verhit olijfolie in een pan en fruit er de sjalot en knoflook in aan. Voeg de tomatenblokjes, de citroenrasp, het citroensap en de spinazie toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en wentel door de saus.
  • 4 Bestrijk de kalfslapjes met olijfolie, bestrooi met de rozemarijn, oregano, peper en zout. Gril ze aan beide kanten goudbruin en snij in brede repen.
  • 5 Serveer de citroenpasta met de kalfslapjes en werk eventueel nog af met extra citroenrasp.

Citroenpasta met krokante kalfslapjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroenpasta met bonen en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische tuinbonensoep & gegrild brood met citroenpasta
1 uur-
Bekijk recept
Zalmburgers met sugar snaps en citroenpasta
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenpasta met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept