Gevulde kalfslapjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij ze in kwartjes. Snij de mozzarella in 8 plakjes.
  • 2 Leg het kalfsvlees open op het werkvlak. Beleg met een plakje spek, een plakje kaas, een partje peer en een salieblaadje. Rol op en bind vast met keukentouw. Snij de sjalotten in fijne reepjes.
  • 3 Bak eerst de saltimbocca aan alle kanten bruin in de pan met olijfolie. Haal ze eruit. Doe de sjalot in dezelfde pan en stoof glazig, blus met de kalfsfond. Snipper 6 blaadjes salie en voeg ze toe aan de pan. Kruid met peper en zout en laat de saus indikken.
  • 4 Leg de saltimbocca op de sjalot en laat nog 10 minuten verder garen.
  • 5 Serveer met de saus.

Gevulde kalfslapjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept