Tagliatelle met courgette, geitenkaas en amandelen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de courgette en snij in blokjes. Pel en pers de knoflook. 
  • 2 Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de courgetteblokjes met de knoflook in een scheutje olie. Kruid met cayennepeper en zout. 
  • 3 Smelt de geitenkaas op een zacht vuur met 2 el olijfolie. Voeg er het amandelpoeder en de melk aan toe en kruid met peper, zout en gerookt paprikapoeder. Roer glad. 
  • 4 Giet de pasta af, verdeel over borden, leg er de groenten en geitenkaassaus bij. Bestrooi met de amandelschilfers. 

Tagliatelle met courgette, geitenkaas en amandelen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept