Italiaanse balletjes in tomatensaus (2)

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de saus. Snipper de ui en knoflook fijn. Stoof aan in olijfolie. Voeg de oregano, laurier, gepelde tomaten, peper en zout toe en laat 20 minuten pruttelen. Breng op smaak met rodewijnazijn. 
  • 2 Meng het gehakt met de oregano, peterselie, broodkruim, het ei en geraspte parmezaan. Rol er hapklare balletjes van, laat ze even rusten in de koelkast. 
  • 3 Bak de balletjes goudbruin in een beetje olijfolie, voeg ze toe aan de tomatensaus en laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen. 
  • 4 Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af en serveer met de balletjes en tomatensaus. Bestrooi met extra gesnipperde peterselie. 

Italiaanse balletjes in tomatensaus (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept