1 Doe de kipfilets in een pot, giet er kippenbouillon bij tot de kip onderstaat en breng aan de kook. Draai het vuur lager en laat 8 à 10 minuten zachtjes pocheren. Haal de kip eruit en laat afkoelen.
2 Spoel de andijvie, laat uitlekken en scheur in stukken. Schil de witte asperges en verwijder het harde uiteinde. Spoel de groene asperges en breek het harde uiteinde eraf. Stoom de groene asperges gaar in 1 minuut, de witte in 4 minuten.
3 Snij de radijsjes doormidden, maar laat het loof eraan. Scheur de gekookte kip in stukken. Meng in een kom de radijsjes, de kip en de andijvie.
4 Klop in een andere kom de ingrediënten voor het mosterdsausje los.
5 Schik de asperges met de salade op het bord. Besprenkel met vinaigrette en werk af met geraspte parmezaan.
Aspergesalade met gepocheerde kip is een recept van Libelle Lekker