Gemarineerde lenteknolletjes met gegrilde geitenkaas

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de wittewijnazijn aan de kook, samen met 250 ml water, de suiker, een flinke snuif zout, de peperbolletjes en het mosterdzaad. Laat 5 minuten koken.
  • 2 Maak de koolrabi en de radijsjes schoon en snij ze met behulp van een mandoline in fijne plakjes, doe ze in een kom of schaal. Giet de warme marinade over de groenten. Dek af en laat afkoelen. Verwarm de ovengrill voor.
  • 3 Snij de geitenkaas in plakken. Bestrijk met olijfolie en leg op een bakpapier beklede bakplaat. Zet ze even onder de hete grill tot ze lichtjes kleuren.
  • 4 Schik de groenten en de plakken geitenkaas op een bord. Werk af met enkele blaadjes bietenblad en kervel.

Gemarineerde lenteknolletjes met gegrilde geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept