Kipcordonbleu met broccolipuree

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Snij de broccoli tot roosjes en blancheer ze in gezouten water. Los het bouillonblokje op in 200 ml water. Snij de salie in fijne reepjes.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de kippenfilets open tot een rechthoekig vlak. Bak ze kort in een beetje boter. Haal ze uit de pan. Schik er een half plakje ham en 1 sneetje kaas op en vouw dicht. Leg de kippenfilets in een ovenschotel, voeg de bouillon en salie toe. Laat een kwartier verder garen in de oven, lepel regelmatig de saus erover.
  • 3 Pureer de aardappelen met de broccoli, breng op smaak met de ricotta, peper, zout en nootmuskaat. Rooster de pijnboompitjes goudbruin.
  • 4 Serveer de kipcordonbleu met de broccolipuree, de saus en de pijnboompitjes.

Kipcordonbleu met broccolipuree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Spaghetti met romige broccoli-kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met broccolipuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipcordonbleu met gebakken spinazie
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcordonbleu
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept