1 Kook de aardappelen in de schil en draai ze daarna in aluminiumfolie. Maak het dipsausje voor de aardappelen. Was en rasp de komkommer. Laat vijf minuten uitlekken in een vergiet, druk het vocht er een beetje uit met de hand. Pers de knoflook en meng deze samen met de yoghurt, komkommer en azijn in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Meng tot een homogene massa en schenk er beetje bij beetje de olijfolie bij terwijl je blijft roeren. Plaats minimum 1 uur in de koelkast of zet het kommetje zolang in een ijsemmer, alvorens te serveren.
2 Pel de tuinbonen en duw ze uit hun jasje. Snij de jonge prei in fijne ringen. Hak de kruiden fijn.
3 Leg de papillote open. Leg in het midden een zeebaarsfilet. Kruid met peper, zout en gemalen venkelzaadjes. Leg hierop de tuinbonen, prei en verse kruiden.
4 Vouw de papillote dicht, maar laat het bovenste gedeelte open. Giet er een scheutje witte wijn in en vouw dicht. Leg de papillote 10 à 15 minuten op de warme barbecue.
5 Serveer de papillote met de aardappel en de tzatziki.