1 Snij de steak in repen en steek de repen op metalen spiesjes. Doe de korianderzaadjes, chilivlokken en knoflook in een vijzel, en maak fijn. Doe er geleidelijk de basilicum en korianderblaadjes bij en blijf fijnmaken. Voeg 1 el citroensap, olijfolie en peper en zout toe. Wrijf de spiesjes in met het kruidenmengsel langs beide kanten. Laat ze even in de marinade rusten in de koelkast.
2 Snij de watermeloen in stukjes, de radijzen in plakjes en hak de rucola, koriander en munt grof. Doe in een kom en brokkel er de Turkse kaas over. Maak een dressing. Meng de olie en 2 el citroensap met de sesamolie, breng op smaak met peper en zout en wat cayennepeper.
3 Grill de spiesjes op de bbq langs alle kanten.
4 Meng de dressing door de watermeloensalade, werk af met de geroosterde sesamzaadjes en pijnboompitjes.