Toast met remoulade van peterseliewortel

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Schil de peterseliewortels en snij in hele fijne reepjes. Blancheer de reepjes in ongeveer 4 minuten beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en leg meteen in ijswater. Laat ze uitlekken en dep droog met keukenpapier.
  • 3 Leg de sneden brood op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie en grof zeezout. Zet ze in de voorverwarmde oven tot ze krokant en goudbruin zijn.
  • 4 Pel en snipper de sjalot. Spoel de waterkers en peterselie. Hak ze fijn en meng ze met de reepjes peterseliewortel en de sjalot door de plattekaas. Voeg het citroensap en de kappertjes toe. Meng goed door elkaar.
  • 5 Verdeel de remoulade over de toast. Werk af met gesnipperde bieslook.

Toast met remoulade van peterseliewortel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebraden konijn met een puree van pastinaak en pruimencompote
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundskarbonade in beaujolaiswijn
Bekijk recept
Donkere Paddestoelensaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zweedse Paddestoelensaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept