Italiaanse frittata

4
55 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°. Snij de broccoli in roosjes en blancheer ze 2 minuten in lichtgezouten water.
  • 2 Haal de vulling uit de chipolata en maak er kleine balletjes van. Bak ze in wat olijfolie rondom goudbruin.
  • 3 Klop de eieren los en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Beboter 4 ovenschaaltjes. Leg er de balletjes en broccoli in, strooi er wat gemalen kaas over en vul tot aan de rand met het ei. Zet de vormpjes 25 min. in de oven.
  • 5 Maak intussen het slaatje. Spoel en droog de veldsla. Meng de zure room met het citroensap en de bieslook. Serveer de frittata's met wat veldsla en overgiet met dressing.

Italiaanse frittata is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept