Gevulde pasta met champignons en geitenkaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Haal ze uit het water met een schuimspaan en roer er voorzichtig wat olijfolie door.
  • 2 Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Maak de paddenstoelen schoon en snij in stukken.
  • 3 Bak de sjalotten, knoflook en champignons in een mengeling van boter en olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • 4 Spoel de peterselie en hak fijn. Voeg toe aan het champignonmengsel.
  • 5 Verdeel de pasta over vier borden. Lepel er wat champignons over en werk af met verbrokkelde geitenkaas.

Gevulde pasta met champignons en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept