1 Laat de frambozen ontdooien. Week de gelatine in koud water. Breng het bier lichtjes aan de kook en voeg de goed uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Roer goed los en neem van het vuur.
2 Klop de Griekse yoghurt los met de suiker. Voeg ook het opgewarmde bier en de ontdooide frambozen toe. Klop de slagroom stijf en spatel voorzichtig door de frambozenmix.
3 Bekleed een springvorm met bakpapier. Bedek de bodem met koekjes, met de gesuikerde kant naar boven. Zet de rest van de lange vingers rechtop tegen de zijkant van de vorm, met de gesuikerde kant naar buiten.
4 Stort de frambozenvulling op de koekjesbodem en zet minstens 3 uur in de koelkast.
5 Neem de charlotte uit de vorm en garneer met de frambozen. Bestrooi met poedersuiker en werk af met een feestelijk lint.
Charlotte met frambozen is een recept van Libelle Lekker