Charlotte met frambozen

6
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de frambozen ontdooien. Week de gelatine in koud water. Breng het bier lichtjes aan de kook en voeg de goed uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Roer goed los en neem van het vuur.
  • 2 Klop de Griekse yoghurt los met de suiker. Voeg ook het opgewarmde bier en de ontdooide frambozen toe. Klop de slagroom stijf en spatel voorzichtig door de frambozenmix.
  • 3 Bekleed een springvorm met bakpapier. Bedek de bodem met koekjes, met de gesuikerde kant naar boven. Zet de rest van de lange vingers rechtop tegen de zijkant van de vorm, met de gesuikerde kant naar buiten.
  • 4 Stort de frambozenvulling op de koekjesbodem en zet minstens 3 uur in de koelkast.
  • 5 Neem de charlotte uit de vorm en garneer met de frambozen. Bestrooi met poedersuiker en werk af met een feestelijk lint.

Charlotte met frambozen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Frambozencharlotte
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-mascarponecharlotte met witte chocolade
150 min- Nagerecht
Bekijk recept