Gehaktschotel met blauwe kaas

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het gehakt rul in de pan, kruid met ras-el-hanout, peper en zout.
  • 2 Schil de appels en peren, verwijder het klokhuis en snij in partjes. Pel de uien en snij ze in fijne ringen. Bak ze glazig in een klontje boter. Haal de uien uit de pan, en roerbak het fruit in het resterende bakvocht.
  • 3 Schep het gehakt in een beboterde ovenschaal, leg er de uien en vervolgens het fruit in. Verbrokkel er de kaas over. Leg er het bladerdeeg op.
  • 4 Bestrijk het deeg met 1 el gesmolten boter en bestrooi met amandelschilfers. Zet 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 5 Haal de ovenschotel uit de oven. Strooi er wat gesnipperde krulpeterselie over.

Gehaktschotel met blauwe kaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met banaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gehaktschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept