Bosbessensorbet

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi de bosvruchten en doe ze samen met het citroensap en de stevia ( of de honing) in de mengkom van de mixer. Mix fijn.
  • 2 Doe de sorbet in een plastic doosje en zet in de diepvriezer. Schep de sorbet elk uur om en herhaal dit drie tot vier keer.  (Je kunt de bosvruchten ook in een sorbetière scheppen en tot een gladde sorbet draaien)
  • 3 Schep enkele bollen in een kommetje en garneer met framboosjes.

Bosbessensorbet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

IJstaartjes met bosbessensorbet
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sorbet van blauwe bosbessen met yoghurtsaus
0 min
Bekijk recept

IJstaartjes met bosbessensorbet
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sorbet van blauwe bosbessen met yoghurtsaus
0 min
Bekijk recept