Pompoenrisotto en gevulde kalfsrolletjes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de sjalot, knoflook en de pompoenblokjes in olijfolie. Voeg de rijst toe en roer met een houten lepel goed om.
  • 2 Blus met de wijn en schep er een pollepel bouillon bij. Roer tot alle vocht opgenomen is. Doe er weer een pollepel bouillon bij. Werk zo verder tot de rijst gaar is: dit duurt ± 20 minuten. Roer er tot slot de kaas en 'n klontje boter door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Snij de kalfslapjes in 8 stukken van ongeveer 8 x 4 cm. Halveer de prosciutto. Snij de mozzarella in plakjes. Beleg het kalfsvlees met de prosciutto en verdeel er de mozzarella over. Rol op. Leg op elk rolletje een blaadje salie en zet vast met een prikker.
  • 4 Bak de kalfsrolletjes rondom goudbruin en gaar. Serveer ze met de risotto.

Pompoenrisotto en gevulde kalfsrolletjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde kalfsrolletjes met komkommersaus en gegrilde tomaten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met rauwe ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met ham en salie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoenrisotto met champignons
70 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenrisotto met salie en Parmezaan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenrisotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept