1 Fruit de sjalot, knoflook en de pompoenblokjes in olijfolie. Voeg de rijst toe en roer met een houten lepel goed om.
2 Blus met de wijn en schep er een pollepel bouillon bij. Roer tot alle vocht opgenomen is. Doe er weer een pollepel bouillon bij. Werk zo verder tot de rijst gaar is: dit duurt ± 20 minuten. Roer er tot slot de kaas en 'n klontje boter door. Breng op smaak met peper en zout.
3 Snij de kalfslapjes in 8 stukken van ongeveer 8 x 4 cm. Halveer de prosciutto. Snij de mozzarella in plakjes. Beleg het kalfsvlees met de prosciutto en verdeel er de mozzarella over. Rol op. Leg op elk rolletje een blaadje salie en zet vast met een prikker.
4 Bak de kalfsrolletjes rondom goudbruin en gaar. Serveer ze met de risotto.
Pompoenrisotto en gevulde kalfsrolletjes is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gevulde kalfsrolletjes met komkommersaus en gegrilde tomaten