1 Hak de noten grof. Spoel en droog de waterkers. Pel de lychees, verwijder de pit en halveer ze. Spoel de lente-uien en snij schuin in ringen.
2 Verdeel de broccoli in roosjes en stoom ze beetgaar. Spoel de boontjes, blancheer ze in gezouten water en laat uitlekken.
3 Kruid het vlees met peper, zout en koriander. Bak het naar smaak in olie. Laat even rusten onder aluminiumfolie. Snij in plakjes.
4 Verdeel de lauwe groenten, de waterkers, de lychees en het vlees over de borden. Bestrooi met de lente-ui en de noten. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en fleur de sel.
5 Lekker met donkere sojasaus.
Lauwe salade met lychees en biefstuk is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing