Lauwe salade met lychees en biefstuk

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de noten grof. Spoel en droog de waterkers. Pel de lychees, verwijder de pit en halveer ze. Spoel de lente-uien en snij schuin in ringen.
  • 2 Verdeel de broccoli in roosjes en stoom ze beetgaar. Spoel de boontjes, blancheer ze in gezouten water en laat uitlekken.
  • 3 Kruid het vlees met peper, zout en koriander. Bak het naar smaak in olie. Laat even rusten onder aluminiumfolie. Snij in plakjes.
  • 4 Verdeel de lauwe groenten, de waterkers, de lychees en het vlees over de borden. Bestrooi met de lente-ui en de noten. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en fleur de sel.
  • 5 Lekker met donkere sojasaus.

Lauwe salade met lychees en biefstuk is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept