Avocado met garnalen en tomatendressing

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1  
  • 2 Rasp de schil van 1 limoen en pers de 2 vruchten uit. Pel en snipper de sjalot. Pel de tomaat, verwijder de zaadjes en snij ze in blokjes. Maak een dressing van 2 eetlepels olijfolie en ó eetlepel limoensap, peper en zout. Meng er de blokjes tomaat, de gesnipperde sjalot en de koriander door.
  • 3  
  • 4 Halveer de avocado’s, verwijder de pit en besprenkel ze met limoensap. Leg op vier borden telkens wat rucola en een halve avocado.
  • 5  
  • 6 Verdeel de garnalen over de holtes van de avocado’s. Lepel er wat van de dressing over en rond. Werk af met wat geraspte limoenschil en een takje koriander.smaak met peper en zout.

Avocado met garnalen en tomatendressing is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken noordzeetong
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse quinoasalade met amandel
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalencocktail met mango
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept