2 Spoel de aardappeltjes met schil. Haal de blaadjes tijm van de takjes en meng ze met het zeezout en 2 à 3 el olijfolie door de aardappeltjes. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak 1 uur in de voorverwarmde oven.
3 Kruid het varkenshaasje met peper en zout. Verhit wat olijfolie in een pan en bak het varkenshaasje er goudbruin in. Leg het vlees in een ovenschaal en zet het 30 minuten voor het einde van de gaartijd van de aardappeltjes in de oven.
4 Maak de broccoli schoon, verdeel ’m in roosjes en stoom ’m beetgaar. Verhit 2 el olijfolie in een pan. Pel de knoflook, snij ’m in plakjes. Doe ze in de pan met olijfolie en laat ze goudbruin kleuren. Doe er de amandelschilfers bij en haal de pan van het vuur. Meng er de broccoliroosjes door en breng op smaak met peper en zout. Hou warm.
5 Meng de honing met het sinaasappelsap en bestrijk het vlees ermee 10 minuten voor het einde van de gaartijd.
6 Haal het vlees uit de oven en snij het in plakken. Serveer met de aardappeltjes en de broccoli.
Varkenshaasje met broccoli en ovenaardappeltjes is een recept van Libelle Lekker