Spaghetti met krab, rucola en pancetta

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Spoel de krab en laat uitlekken. Snij de pancetta in stukjes. Spoel de rucola, zwier droog. Hak de olijven fijn, pel de knoflook.
  • 3 Smelt 3 el boter in een pannetje en pers er de knoflook over uit. Doe er de panko en de geraspte citroenschil bij en bak het paneermeel goudbruin onder voortdurend roeren. Kruid met peper en zout en doe er de pancetta, de olijven en de krab bij.
  • 4 Giet de pasta af en laat uitlekken. Meng met het krabmengsel en de helft van de rucola.
  • 5 Verdeel de pasta over voorverwarmde borden en werk af met parmezaan en de rest van de rucola.

Spaghetti met krab, rucola en pancetta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept